Single Turbo Discussion Area for discussing single turbo RX-7's.

Boost Problem

Old 09-21-2008, 05:43 PM
  #1  
dac
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2001
Location: Portland, OR
Posts: 790
Default

Motor was rebuilt.... When boost hits it starts cutting out.



I can watch my O2 Sensor drop to LEAN when the boost comes on, So I let off the gas.



So I was thinking it was a fuel problem. So I strapped my camcorder under the hood (Where my Fuel Pressure Gauge is). It never dropped below 40 PSI. There was no change in the fuel pressure.



Help?



Haltech E6K running in Closed Loop, Open Loop makes no difference. Injectors were cleaned by RC.
dac is offline  
Old 09-22-2008, 02:04 AM
  #2  
Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Norway
Posts: 39
Default

i guess its the secondarys that fool you.



check the injectors that they work, and check your injector hardness.



i'm not familiar with the haltech, but maybee it has injector test?



could try to high up the transition % between pri/sec injectors,and se if the point of break out change.



stig
-stig- is offline  
Old 09-22-2008, 09:40 PM
  #3  
dac
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2001
Location: Portland, OR
Posts: 790
Default

Originally Posted by -stig-' post='908344' date='Sep 22 2008, 07:04 AM
i guess its the secondarys that fool you.



check the injectors that they work, and check your injector hardness.



i'm not familiar with the haltech, but maybee it has injector test?



could try to high up the transition % between pri/sec injectors,and se if the point of break out change.



stig




Thanks for the reply. You are right on. I think I found the solution, My 2ndary's are mapped rather low. Looks like the map I used as a base was configed using 850cc secondaries and I have 550's



I'm going to reload with a generic map and see what that gives me.
dac is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
slissek
Performance Mods
0
05-23-2012 07:18 PM
neil_jdmr
3rd Generation Specific
0
06-19-2008 05:16 PM
Danno
3rd Generation Specific
8
10-20-2003 05:11 PM
RX7_ZX7R
3rd Generation Specific
16
09-21-2002 02:57 AM
j9fd3s
Single Turbo Discussion
10
09-07-2002 03:02 AM
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Boost Problem


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.