2nd Generation Specific 1986-1992 Discussion

s5 in s4 no start

Old 12-03-2014, 04:57 PM
  #1  
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 1
Exclamation s5 in s4 no start

ok guys so heres the deal i just swapped in a s5 NA engine into my 88 vert the s5 was just the block that was all. i kept the s4 LIM and UIM. i plugged off the hole in the center iron. the engine has good compression, spark, and fuel. ive checked and rechecked grounds and fuses as well as swapping in new plugs. still no start. it drove into the garage 2 days ago on the blown motor. ive reset the timing lord knows howmany times back to tdc and everywhere inbetween. what else could it be that causing it not to start. if i deflood it then try to crank i get one loud backfire then nothing after that.
shane008 is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
cheetoeone
2nd Generation Specific
4
09-25-2007 09:03 AM
treceb
Insert BS here
0
04-18-2002 10:10 AM
ThirdGenRX7
Insert BS here
4
02-20-2002 03:14 PM
Squirrel
2nd Generation Specific
3
10-08-2001 07:42 PM
lesd
Insert BS here
2
09-12-2001 04:28 PM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: s5 in s4 no start


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.