Oil Pressure Gauge Not Working - Page 3 - NoPistons -Mazda Rx7 & Rx8 Rotary Forum

2nd Generation Specific 1986-1992 Discussion

Oil Pressure Gauge Not Working

Reply

 
 
 
Old 03-13-2003, 07:36 PM
  #21  
Super Moderator
 
Join Date: Feb 2002
Location: Amityville, New York
Posts: 12,287
Default

its her thyroid gland Johnny, we cant find it, were going to have to do a thyroid search.
Rob x-7 is offline  
Reply With Quote
Old 03-13-2003, 07:45 PM
  #22  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: May 2002
Location: Richardson Texas
Posts: 4,326
Default

ummm
Shane.Trammell is offline  
Reply With Quote
Old 03-13-2003, 09:03 PM
  #23  
Senior Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Bay Area, CA
Posts: 7,316
Default

Originally Posted by Shane.Trammell' date='Mar 13 2003, 04:35 PM
[quote name='j9fd3s' date='Mar 13 2003, 12:38 PM'] yeah thats what the check engine light is for. i bet you get a trailing ingnition code



mike
trailing ignition?? whats that gonna do? [/quote]

It controls the firing of the trailing spark plugs. If your trailing coil/ignitor isn't working properly the car will still run, but your tach may not work.
13BAce is offline  
Reply With Quote
Old 03-13-2003, 09:52 PM
  #24  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: May 2002
Location: Richardson Texas
Posts: 4,326
Default

hmm so i might need a new trailing coil pack?? would this cause the idle to be reeeeaaally sucky at times and make the car die when idleing but before its in gear
Shane.Trammell is offline  
Reply With Quote
Old 03-13-2003, 10:20 PM
  #25  
Senior Member
 
Join Date: May 2002
Location: California
Posts: 22,466
Default

Originally Posted by Shane.Trammell' date='Mar 13 2003, 06:52 PM
hmm so i might need a new trailing coil pack?? would this cause the idle to be reeeeaaally sucky at times and make the car die when idleing but before its in gear
it might, check the codes



mike
j9fd3s is offline  
Reply With Quote
Old 03-13-2003, 10:46 PM
  #26  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: May 2002
Location: Richardson Texas
Posts: 4,326
Default

cool
Shane.Trammell is offline  
Reply With Quote
Old 03-14-2003, 06:35 PM
  #27  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: May 2002
Location: Richardson Texas
Posts: 4,326
Default

ok this is what i got. i got 2 codes one was a long short, and the other was a short. that means that my trailing ignition coil is sending an error and my intake air thermosensor (engine) is sending an error. are these related? would the thermosensor have anything to do with my cone air filter??
Shane.Trammell is offline  
Reply With Quote
Old 03-15-2003, 01:56 AM
  #28  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: May 2002
Location: Richardson Texas
Posts: 4,326
Default

ok wtb a trailing ignition coil pack??
Shane.Trammell is offline  
Reply With Quote
Old 03-15-2003, 02:54 AM
  #29  
Senior Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: Portland, OR
Posts: 2,467
Default

Originally Posted by Shane.Trammell' date='Mar 14 2003, 11:56 PM
ok wtb a trailing ignition coil pack??
did you test the one you have?
89 Rag is offline  
Reply With Quote
Old 03-15-2003, 03:07 AM
  #30  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: May 2002
Location: Richardson Texas
Posts: 4,326
Default

well the code says its bad. how do i test it?
Shane.Trammell is offline  
Reply With Quote

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Oil Pressure Gauge Not Working


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.