Something is wrong, Need some help. - NoPistons -Mazda Rx7 & Rx8 Rotary Forum
NoPistons -Mazda Rx7 & Rx8 Rotary Forum


Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11-30-2011, 08:17 AM   #1
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1
Default

Firstly hello everyone. I have a 2010 RX-8 R3 with some bolt ons (Race pipe(no cat no muffler), 76 Catback, RB Headers, BHR Ignition System, Pulley kit, Lw Flywheel, Aem CAI. We did a dyno run with the cars and the numbers were unbelieveable... 219,5 BHP, 175,6 WHP @ 8480 RPM 200NM @ 6780 RPM. They said these were the highest values of a rx-8 the ever measured. They said rx's are generally doing 200-210 bhp. After the run I went to service for a compression test and the numbers were fully healty. We are sure that car is a R3 and came with 231 hp 13b msp engine. Car is about 10K miles. We tested 100-200 KMH time and its about 16.5 Seconds. And Before I intsalled the Flywheel, and Pulleys We did a roll with a friends AP2 S2000 with Header, Cai, Exhaust there were 2 people in S2000 and I was alone in RX8 and the cars went exacty the same till 245 kmh. I did another dyno run on a different dyno and numbers are almost same with the first one.. Can anyone tell whats wrong :S Heres the dyno chart and video with s2k



https://www.youtube.com/watch?v=_NwPPQ3w9_w



TheMetzio is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2011, 09:50 AM   #2
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 26
Default

Well, everything seems correct. Ambient temperature is very low and baro pressure is high, which promotes power. On the other hand, given the fact that you have catless midpipe, you should be putting more, but this is without any tuning if I understand correctly?
Liborek is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New suspension installed - something's wrong! Need help! ( Chief_MC 2nd Generation Specific 5 07-22-2006 06:40 AM
Something Is Wrong Help! StockFC 2nd Generation Specific 6 01-25-2005 05:59 PM
Something Majorly Wrong! Danno 3rd Generation Specific 17 11-22-2003 02:23 PM
Something Wrong With Gas Guage! Rotor-Rican 2nd Generation Specific 0 10-26-2003 10:58 AM
Something Wrong Wtih Rebuilt Tranny Cheers! Rotary Engine Building, Porting & Swaps 13 08-21-2003 10:28 AM



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:00 PM.