2nd Generation Specific 1986-1992 Discussion

Idiot Cluster lights up at Idle

Old 09-20-2010, 10:24 AM
  #1  
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2010
Location: Tampa
Posts: 2
Default

Hey all, new to the board but spent some time reading and searching to try to answer a question that I have.



Just put a new alternator in the S4 and now when the car idles (860rpm) I hear a buzz that fades out and the entire idiot cluster and the Shift Up light comes on. Just like the lamp test right before you crank it up. Voltmeter shows a steady 13V even at idle... Battery may be on its way out but it holds a charge long enough to crank the car after a 10 hour rest.



Any ideas on what to check?





Oh, Car is stock except for a full 5lug swap, Vert LSD and lightweight flywheel and new clutch.
Ph34r is offline  
Old 10-05-2010, 06:03 PM
  #2  
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2010
Location: Tampa
Posts: 2
Default

No ideas?



It's pissing me off... Amperage is good and I am stumped.
Ph34r is offline  
Old 10-07-2010, 10:21 PM
  #3  
Senior Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Greenwood AR
Posts: 831
Default

I would check your ground wires first.
fc3s4utnv is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
huds1_2
3rd Generation Specific
0
03-11-2013 04:20 AM
fc3s4utnv
2nd Generation Specific
0
05-08-2006 08:35 PM
ECKO1980
2nd Generation Specific
3
04-16-2003 07:41 PM
rphilly
2nd Generation Specific
14
02-08-2003 12:41 PM
robmaiersg
2nd Generation Specific
1
02-25-2002 04:38 PM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Idiot Cluster lights up at Idle


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.