another wiring problem - NoPistons -Mazda Rx7 & Rx8 Rotary Forum

2nd Generation Specific 1986-1992 Discussion

another wiring problem

Reply

 
 
 
Old 08-23-2006, 02:42 PM
  #1  
Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kenosha, WI
Posts: 67
Default

hi, i started a na to jspec tii swap thats going pretty decent until now. ive lengthen the ecu wires, so they are fine. but harness with the battery(body harness?) not exactly sure what its called. i have no idea what to do. i scrolled throght the online FSM, but i still dont get it. i can get pictures upif you need them. i have the both wiring harnesses for the turbo and the Na, so whatever you guys recoomend ill try.
mazdarx713b is offline  
Reply With Quote
Old 08-23-2006, 03:25 PM
  #2  
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 41
Default

??? i never had to lengthen any wires and i even moved the battery inside the car! dont forget to rewire the alt wires and tempsensorwire and thte knock sensor wire
simoncbrr1 is offline  
Reply With Quote
Old 08-23-2006, 03:57 PM
  #3  
Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kenosha, WI
Posts: 67
Default

the engine harness right hand drive in japan it couldnt make it to the ecu. okay, i think i need some help witht the other ones like where to look on teh FSM
mazdarx713b is offline  
Reply With Quote
Old 08-24-2006, 07:36 PM
  #4  
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Sacramento
Posts: 24
Default

pics please
Street_Knight is offline  
Reply With Quote
Reply
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
NAFC
2nd Generation Specific
1
02-19-2009 07:17 PM
bebiracer
ECU Discussions
1
01-24-2007 11:13 PM
Avenger0080
Meet and Greet
6
06-22-2005 10:09 PM
Blink
2nd Generation Specific
12
05-21-2003 05:12 PM
sweet93
3rd Generation Specific
4
05-10-2003 11:59 AM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Thread Tools
Search this Thread