2nd Generation Specific 1986-1992 Discussion

No Spark

Old 12-30-2003, 06:18 PM
  #1  
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 4
Default

I am not getting any spark from any of my coils. I have replaced all of my coils, my crank position sensor, and swapped out ECU's, and I am still not getting any spark. Any ideas please help going on two weeks now with no rotary motor...I'm going crazy!!!! Thanks, Jack
convertible_jack is offline  
Old 12-31-2003, 06:40 PM
  #2  
Senior Member
 
Join Date: Jun 2003
Location: Columbus, Ga
Posts: 233
Default

i had the same deal check the grounds. i had a loose ground by the egr (under the uper intake manifold) and it solved my problem
FrostRacing is offline  
Old 01-02-2004, 09:04 AM
  #3  
Member
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 62
Default

Check the MAF Sensor. On my 88 TII, same problem, no spark on any coils. Evidently, the same gate switch that turns off the fuel pump also shuts off the coils. It turned out to be a broken solder joint on the MAF circuit board.
hcpcjj is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
BIOWME
1st Generation Specific
3
06-29-2009 09:04 AM
pengaru
2nd Generation Specific
19
07-08-2002 09:51 AM
dac
2nd Generation Specific
3
06-07-2002 11:28 AM
NicksRx
2nd Generation Specific
5
06-01-2002 05:33 PM
2ndgener
2nd Generation Specific
2
11-25-2001 09:18 PM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: No Spark


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.