2nd Generation Specific 1986-1992 Discussion

idle issue/overheating

Old 11-30-2013, 02:54 PM
  #1  
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 2
Default idle issue/overheating

Yesterday one of my belts broke and my pump stopped turning, the car began to overheat. I immediately went into limp home, however when I notice the temp had climbed it was just shy of maxing the gauge. I've replaced the belt, but when I start its choppy throughout the rpms. Sort of sounds similar to if they tps was messed up, like it's just cutting out for a brief second. but I'm hesitant to think it's this because it worked just fine before. There is also gas in my oil, which has never happened before. I think I burned up a seal or damaged a housing etc. What do y'all think?
hoonstyle is offline  
Old 11-30-2013, 02:55 PM
  #2  
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 2
Default Re: idle issue/overheating

Idle problem overheating

Last edited by hoonstyle; 11-30-2013 at 04:15 PM.
hoonstyle is offline  
Old 12-03-2013, 10:43 AM
  #3  
Junior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 9
Default Re: idle issue/overheating

Running too rich? Did you reset your computer?
CodyMarcus is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
j0rd4n
2nd Generation Specific
5
04-09-2007 12:48 PM
Dev
2nd Generation Specific
5
05-29-2006 04:57 PM
TwelveA
1st Generation Specific
7
12-30-2004 08:38 AM
jeff48920
3rd Generation Specific
6
04-13-2004 08:37 AM
Rxmfn7
2nd Generation Specific
5
03-12-2003 10:30 PM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: idle issue/overheating


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.