2nd Generation Specific 1986-1992 Discussion

Car Wont Start

Old 02-13-2004, 09:43 AM
  #1  
Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2003
Location: Maine
Posts: 96
Thumbs up

well i did the treatment put a cap full of mmo in each housing and i let it sit over night....i pulled the egi fuse and turned it over a couple times to get the mmo spread around...then waited until the next day and nothign happend the car still wont start.......all i know is the car was runnning perfect before i put it away for the winter...when i go to start it, it turns over and i know im gettign spark i tested all of the spark plugs......do i need to change the plugs that are in the engine when i did the mmo before i even try starting it the next day?please help me..what else would it be?
rx7ahh is offline  
Old 02-13-2004, 06:47 PM
  #2  
Senior Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: east meadow, new york
Posts: 419
Default

yeah your suppose to change your plugs after the MMO treatment, it will ruin your plugs.
g_dripht-alex is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
ROTARYROCKET7
2nd Generation Specific
8
06-24-2003 02:08 PM
ethannyc1
2nd Generation Specific
12
05-07-2003 09:46 PM
88Turbo
2nd Generation Specific
18
04-18-2003 11:04 PM
Apollorx7
2nd Generation Specific
9
04-07-2003 12:54 PM
Shane.Trammell
2nd Generation Specific
63
02-04-2003 10:53 PM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Car Wont Start


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.