2nd Generation Specific 1986-1992 Discussion

Bad Plugs?

Old 03-15-2004, 02:25 PM
  #1  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2002
Location: Ky
Posts: 2,725
Default

This is a pic of the plugs from the front rotor. Leading plug is the cleanest one.
Attached Thumbnails Bad Plugs?-im001065.jpg  
Seppuku is offline  
Old 03-15-2004, 02:26 PM
  #2  
Senior Member
 
Join Date: Oct 2001
Location: Peoria, AZ
Posts: 10,906
Default

Hard to tell but you are running lean...
1Revvin7 is offline  
Old 03-15-2004, 02:33 PM
  #3  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2002
Location: Ky
Posts: 2,725
Default

wtf im na im suppose to be rich!
Seppuku is offline  
Old 03-15-2004, 02:38 PM
  #4  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2002
Location: Ky
Posts: 2,725
Default

ok heres the rear rotor. The trailing is the dirty one.
Attached Thumbnails Bad Plugs?-im001066.jpg  
Seppuku is offline  
Old 03-15-2004, 03:56 PM
  #5  
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2002
Location: VA
Posts: 2,535
Default

I think yer a little too close to your subject. Back up, shoot it again, then crop the image so you've just got the plugs.
1988RedT2 is offline  
Old 03-15-2004, 04:10 PM
  #6  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2002
Location: Ky
Posts: 2,725
Default

its a bad camera and the flash messed it up. The front leading is a little white and the rest are black.
Seppuku is offline  
Old 03-15-2004, 07:09 PM
  #7  
Senior Member
 
Join Date: Jun 2003
Location: Chicago
Posts: 226
Default

How many miles are on the plugs?
rx7_re is offline  
Old 03-15-2004, 07:19 PM
  #8  
Senior Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: union, new jersey
Posts: 8,079
Default

how do you tell if you were running rich or lean by the plugs?
FikseRxSeven is offline  
Old 03-15-2004, 07:28 PM
  #9  
Senior Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Ames, IA
Posts: 4,766
Default

rich = black plugs

lean = white plugs
UniqueTII is offline  
Old 03-15-2004, 07:59 PM
  #10  
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2002
Location: Ky
Posts: 2,725
Default

Originally Posted by rx7_re' date='Mar 15 2004, 09:09 PM
How many miles are on the plugs?
No miles on the plugs just some idle time.
Seppuku is offline  

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Bad Plugs?


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.